Jobmuligheder

Jobmuligheder hos Ole Ibsen A/S

Hos Ole Ibsen har vi løbende brug for nye, kompetente kollegaer, og derfor vil vi rigtig gerne høre fra dig, hvis du har lyst til at blive en del af vores team.

Vi ansætter typisk i stillinger som tømrer, støber eller struktørlærling, men har du den rigtige profil, har vi også løbende behov for nye projektledere.

Når vi har konkrete stillinger, vil du også kunne finde dem her på siden. Vi følger dog altid op på alle ansøgere og gemmer relevante kandidater i vores emnebank, så du er meget velkommen til at sende os dit CV og en uopfordret ansøgning. Heri skal du blot fortælle lidt om dine faglige interesser og relevante kompetencer, som du kan byde ind med – så kontakter vi dig, hvis muligheden byder sig.

Vi behandler naturligvis din ansøgning inden for de gældende GDP-regler, og når vi har læst din ansøgning, får du hurtigst muligt en tilbagemelding på, om dine kompetencer matcher et behov nu og her, eller om vi efter aftale skal gemme din ansøgning i emnebanken.

Send dit CV og ansøgning til: info@oleibsen.dk

Ole Ibsen A/S tilbyder

  • En sund og veldrevet virksomhed med ordnede forhold.
  • En arbejdsplads med en flad organisation – alle kender alle, og kan søge hjælp på tværs.
  • Mulighed for faglig udvikling.
  • Mulighed for uddannelse ved behov.
  • Løn efter kvalifikationer.

Om Ole Ibsen A/S

Lige siden starten i 1973 har Ole Ibsen leveret byggeløsninger i højt håndværksmæssigt niveau til aftalt tid og pris. Gennem flere generationer har virksomheden opbygget en ekspertise og en viden, der gør dem leveringsdygtige i byggeri i absolut topklasse. Ole Ibsen hylder det gode håndværk og sætter en ære i at kommunikere klart, tydeligt og ærligt. Virksomheden er totalentreprenør fra ide til færdigt projekt inden for erhverv, privat, landbrug, vindmøller og biogasanlæg.

Ole Ibsen går efter højeste fællesnævner og går aldrig på kompromis med kvaliteten – det er en velintegreret del af medarbejderkulturen, som alle i virksomheden er meget bevidste om. Virksomheden er båret af værdier, som leves ud hver dag af alle medarbejdere, og hvor overskrifterne er ordentlighed, ligeværdighed, sund fornuft og et glimt i øjet. Denne måde at drive virksomhed på har skabt grundlaget for en sikker vækst på 46 mio. i 2016 til forventet 170 mio. i 2021. Der er i dag 55 medarbejdere ansat i Ole Ibsen.

Virksomheden er beliggende i Balling, tæt på Skive, hvor også Stenger & Ibsen Construction har til huse. Ole Ibsen, Stenger & Ibsen Construction og Lundsby Biogas er tæt forbundne selskaber via et ejerfællesskab. Selskaberne afsøger konstant mulighederne for nye synergier og arbejder derfor tæt sammen.