Ledige stillinger

Ledige stillinger hos Ole Ibsen A/S

Er du tømrer eller støber?
– og har du hænderne skruet godt på?

Vi har travlt og søger derfor efter tømrer og støbere, både til lokale opgaver og til udlæggerarbejde.

Søg jobbet som tømrer ved Kasper på telefon 40902997 eller på mail kac@oleibsen.dk
Søg jobbet som støber ved Rasmus på telefon 28593035 eller på mail rar@oleibsen.dk

 

 

Ole Ibsen A/S tilbyder

  • En sund og veldrevet virksomhed med ordnede forhold.
  • En arbejdsplads med en flad organisation – alle kender alle, og kan søge hjælp på tværs.
  • Mulighed for faglig udvikling.
  • Mulighed for uddannelse ved behov.
  • Løn efter kvalifikationer.

Om Ole Ibsen A/S

Lige siden starten i 1973 har Ole Ibsen leveret byggeløsninger i højt håndværksmæssigt niveau til aftalt tid og pris. Gennem flere generationer har virksomheden opbygget en ekspertise og en viden, der gør dem leveringsdygtige i byggeri i absolut topklasse. Ole Ibsen hylder det gode håndværk og sætter en ære i at kommunikere klart, tydeligt og ærligt. Virksomheden er totalentreprenør fra ide til færdigt projekt inden for erhverv, privat, landbrug, vindmøller og biogasanlæg.

Ole Ibsen går efter højeste fællesnævner og går aldrig på kompromis med kvaliteten – det er en velintegreret del af medarbejderkulturen, som alle i virksomheden er meget bevidste om. Virksomheden er båret af værdier, som leves ud hver dag af alle medarbejdere, og hvor overskrifterne er ordentlighed, ligeværdighed, sund fornuft og et glimt i øjet. Denne måde at drive virksomhed på har skabt grundlaget for en sikker vækst på 46 mio. i 2016 til forventet 170 mio. i 2021. Der er i dag 55 medarbejdere ansat i Ole Ibsen.

Virksomheden er beliggende i Balling, tæt på Skive, hvor også Stenger & Ibsen Construction har til huse. Ole Ibsen, Stenger & Ibsen Construction og Lundsby Biogas er tæt forbundne selskaber via et ejerfællesskab. Selskaberne afsøger konstant mulighederne for nye synergier og arbejder derfor tæt sammen.