Om os

Pålidelig familievirksomhed med håndværksmæssig stolthed

Lige siden starten i 1973 har Ole Ibsen leveret byggeløsninger med højt håndværksmæssigt niveau til aftalt tid og pris. Gennem flere generationer har vi opbygget en ekspertise og viden, der gør os leveringsdygtige i byggeri i absolut topklasse. Vi hylder det gode håndværk og sætter en ære i at kommunikere klart, tydeligt og ærligt. Som en gammel familieejet virksomhed har vi fokus på stolte håndværkstraditioner, som vi udfører med moderne teknikker og effektivitet. ​

Vi går efter højeste fællesnævner og går aldrig på kompromis med kvaliteten – det er en velintegreret del af medarbejderkulturen, som alle i virksomheden er meget bevidste om.

Ved hjælp af vores gennemprøvede koncept “Dynamisk Byggestyring” sikrer vi vores kunder kvalitetsløsninger med overblik og fuld tryghed i hele byggeprocessen frem til aflevering, drift og vedligehold.

Group

Ole Ibsen indgår i et partnerskab med virksomhederne Lundsby Biogas og Stenger & Ibsen.

Og det er til stor fordel for vores kunder. Samarbejdet betyder nemlig, at vi kan løse det meste i synergien mellem de tre virksomheder. Som group råder vi over en bred vifte af kompetencer inden for byggeri og konstruktion med en samling af medarbejdere, der har erfaring med mange forskellige opgavetyper og processer – store som små.